براي طراحي  دندانپزشکي بايد روحيه مراجعه کننده را در نظر بگيريد. در اين مطب ممکن است خدماتي مانند جراحي و ايمپلنت را انجام دهيد. طبيعي است که بيمار براي چنين خدماتي با ترس به کلينيک شما وارد شود. راه‌هايي وجود دارد که اين حس را از او کم کنيد و به جاي آن آرامش دهيد. ساده ترين کار صحبت با بيمار و آمادگي روحي و ذهني او براي انجام اين خدمات پزشکي است. اما محيط مطب شما هم در اين امر تاثير زيادي دارد.


شما با ايجاد فضايي که بيمار احساس آرامش داشته باشد مي‌توانيد او را براي انجام جراحي آماده کنيد. تهويه هوا، رنگ دکوراسيون، نبود آلودگي صوتي، آرامش پرسنل، ميزان راهنمايي و پاسخگويي آنان، حتي محل دسترسي مطب دندانپزشکي همگي تاثير زيادي در انتخاب شما توسط مراجعه کننده است.


تمامي اين عوامل باعث مي‌شود چه ميزان از مشتريان شما به مراجعه کننده وفادار تبديل شود. البته براي اجراي طراحي مطب دندانپزشکي شما به شکل خاص و مورد نظر خود بايد مخاطب خود را بشناسيد. براي مثال اگر مخاطب کلينيک دندانپزشکي شما کودکان باشند لازم است طراحي داخلي را متناسب با روحيه کودکان بچينيد. براي رنگ ديوارها از رنگ‌هاي فانتزي و شاد استفاده کنيد.



نورپردازي در مطب دندانپزشکي


نورپردازي در دکوراسيون فضاهاي پزشکي به خصوص مطب دندانپزشکي اهميت زيادي دارد. نورپردازي با ترکيب رنگ دکوراسيون و رنگ ديوارها تکميل مي‌شود. يک معمار خبره از نورپردازي به عنوان يک قدرت براي طراحي دکوراسيون داخلي استفاده مي‌کند. براي اين کار ممکن است نظر شما را هم براي پياده سازي طراحي بپرسند. اما براي ترکيب رنگ‌ها به طراح دکوراسيون خود اعتماد کنيد.


بيشترين عنصري که براي طراحي دکوراسيون‌هاي مختلف از آن استفاده مي‌شود، عنصر چوب است. با چوب مي‌توانيد دکوراسيون‌هايي از رنگ و طرح‌هاي متنوعي ايجاد کنيد. تنوع رنگ در آن باعث مي‌شود با انواع دکوراسيون هماهنگ شود و فضايي خاص براي کلينيک دندانپزشکي شما ايجاد کند.


شما به کمک نورپردازي و رنگ‌هاي متنوع مي‌توانيد حس‌ها و انرژي‌هاي مختلفي را در فضاي کلينيک ايجاد کنيد. البته براي ايجاد نورپردازي لازم است نور طبيعي اتاق را بسنجيد. اگر کلينيک شما داراي پنجره و زاويه مناسب تابش خورشيد باشد، از اين ويژگي مي‌توانيد به خوبي استفاده کنيد. نور طبيعي آرامش بي‌نظيري در کلينيک شما ايجاد مي‌کند که با قرار دادن چند گلدان سرزنده و شاداب نماي زيباي آن تکميل مي‌شود. در صورتي که کلينيک شما از اين نعمت محروم بود، مي‌توانيد به سراغ گزينه نورپردازي برويد.


 


تفکيک فضاي داخلي در طراحي کلينيک دندانپزشکي


يکي از نکات قابل توجه در طراحي کلينيک‌هاي پزشکي، تفکيک فضا است. براي مداوا و ويزيت بيماران بايد اتاق‌هاي مجزا در نظر داشته باشيد. مراجعه کنندگان به کلينيک شما نيازمند احساس آرامش و آسايش هستند. اين آرامش در مطب شما با مديريت شما شکل مي‌گيرد. براي مثال شما براي ويزيت و درمان بيمار در کلينيک پزشکي مي‌توانيد از دو اتاق مجزا استفاده کنيد. اما اين موضوع به اين بستگي دارد که فضاي کلينيک شما پاسخگوي اين نياز باشد.


اگر مراجعه کنندگان زيادي به کلينيک شما مراجعه مي‌کنند مي‌توانيد فضا را به کمک پارتيشن جداسازي کنيد. يک فضاي مشاوره و اتاق انتظار ايجاد کنيد و با روش‌هاي مختلفي سعي کنيد آن‌ها را سرگرم کنيد. قرار دادن يک تلويزيون، مجلات و پذيرايي با نوشيدني مي‌تواند مفيد باشد.


به صورت کلي شما براي طراحي کلينيک دندانپزشکي به 3 فضا نياز داريد. فضاي اول محيطي است که ميز پذيرش و منشي بايد باشند. اين اتاق در دسترس‌ترين فضا در لحظه ورود مراجعه کننده است که با ورود او بتواند سوالات خود را از منشي بپرسد. فضاي دوم اتاق درمان و م با پزشک است. براي فضاي سوم مي‌توانيد اتاقي را براي انبار وسايل در نظر بگيريد.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کلينيک ,کنيد ,طراحي ,دندانپزشکي ,مي‌توانيد ,مراجعه ,مراجعه کننده ,استفاده کنيد ,ايجاد کنيد ,براي طراحي ,کلينيک دندانپزشکي
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علوم تربیتی عاشق خدا چنگیزسیبیلی اینجاست... سلام به سایت ویدیو کلوپ نیما خوش آمدید ترفند های درباره بیت کوین رایگان ـــــــــــــــــــــــــیاسمنـــــــــــــــــــــ