تنوع سبک براي طراحيآن‌قدر زياد است که بهتر است براي اين طراحي به سليقه مشتري توجه زيادي شود. فضاي آن‌ها بايد طوري باشد که در آن احساس رضايت داشته باشند. براي طراحي هر سازه‌اي به سبک سنتي، المان‌ها به شکلي قرار مي‌گيرند که نشانه‌هايي از گذشته و سنت‌هاي قديمي داشته باشد. دست معمار و طراح دکوراسيون براي اين طراحي باز است. چرا که مي‌تواند آن را با سبک‌هاي ديگر ترکيب کند و يک طراحي چشمگيرتر ايجاد کند.


اگر طرفدار سبک‌هاي سنتي هستيد، کمي از مدرن بودن بايد فاصله بگيريد. اما اين بدان معني نيست که از امکانات و آسايش بهره‌اي نبريد. براي مثال در گذشته براي گرم کردن خانه از کرسي استفاده مي‌شد. براي روشن کردن کرسي از ذغال داغ استفاده مي‌کردند که ممکن بود زحماتي هم به دنبال داشته باشد. شما هم مي‌توانيد يک کرسي در ويلاي خود داشته باشيد. با اين تفاوت که از نعمت گاز بهره ببريد.


به طور کلي با بررسي معماري خانه‌هاي طراحي شده در 100 سال گذشته مي‌توان ديد که تمامي فضاي ساختمان به يک حياط مرکزي ختم مي‌شوند. براي طراحي ويلا مي‌توانيد از اين طرح نيز استفاده کنيد. در ادامه فرض مي‌کنيم که مي‌خواهيم يک ويلا به سبک سنت ايراني را طراحي کنيم.



 


اصول طراحي ويلا به سبک سنتي ايراني


اين طراحي براي هر شهر و کشور تفاوت‌هاي زيادي دارد. چون تعريف از سنت براي هر قوم از آن‌ها متفاوت است. بنابراين براي طراحي دکوراسيون داخلي با نماي سنتي بهتر است با سنت آن شهر يا کشور آشنا باشيد. ساختمان‌هايي که با سبک ايراني طراحي مي‌شدند ويژگي‌هاي خاصي داشتند. بارزترين نشانه آن‌ها وجود پنجره‌هاي رنگي بود که نماي زيبايي به بيرون و فضاي داخلي ساختمان مي‌داد. در صورتي که پنجره‌هاي ويلاي خود را به شکل سنتي انتخاب کنيد در روزهاي آفتابي، نمايشي رنگين از نور بر روي فرش خواهيد ديد.


برخورد نور آفتاب به پنجره و عبور آن به فضاي داخلي مي‌تواند يک فضاي بي‌نظير از رنگ‌هاي پنجره بر روي وسايل ايجاد کند. درگذشته پنجره‌ها به شکل ارسي طراحي مي‌شدند. اين پنجره‌ها از جنس چوب و مشبک بودند که شيشه‌هاي رنگي درون آن‌ها قرار مي‌گرفتند.


اگر فضاي بيروني ويلا داراي متراژ مناسبي باشد که بتوان محوطه سازي کرد، مي‌توانيد از تخت‌هاي سنتي استفاده کنيد. ساخت يک حوض زيبا روبروي ويلا به جاي ساخت يک استخر مدرن مي‌تواند زيبايي و معماري سنتي ويلا را تکميل کند.


در معماري سنتي گذشته اهميت زيادي به گياهان و درختان داده مي‌شد. بنابراين اگر مي‌خواهيد ويلاي خود را با اين سبک طراحي کنيد حتما فضايي را براي محوطه سازي حياط در نظر بگيريد. قرار دادن گلدان‌هايي مانند شمعداني دور حوض فيروزه‌اي رنگ حس بي‌نظيري ايجاد مي‌کند.


 


فضاي شاه نشين طراحي کنيد


در معماري سنتي ايراني يکي از مهم‌ترين فضاهاي هر ساختمان، شاه نشين است. براي ساخت اين اتاق بهترين فضاي ممکن در زمين مورد نظر را براي آن در نظر مي‌گيرند. شاه نشين در بناي يک عمارت اتاقي است که با 5 در سقف بلندي دارد. درهاي اين فضا داراي پنجره‌هاي رنگي است و معمولا در مقابل شاه نشين يک حوض بزرگ ساخته مي‌شود تا دماي هواي آن را متعادل کند. اين معماري را اکثرا در شهرهاي مرکزي ايران مانند کاشان و يزد مشاهده خواهيد کرد.


در روزهاي گرم سال با تابش خورشيد بر سطح حوض، هواي خنک‌تري در محوطه ايجاد مي‌شد و گاهي يک نسيم خنک به سمت اتاق شاه نشين روانه مي‌کرد. سقف اين اتاق همانطور که گفتيم داراي ارتفاع زيادي است. معمولا در بالاي سقف شاه نشين يک بادگير ساخته مي‌شود که هواي خنک را در فصل تابستان به اين اتاق روانه کند.


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

David مجله درمان زخم تعمیر آیفون تصویری در تهران rpetfabricdfe مگنت آهن الو آپشن سيتي شاپ کرن بری چیست نینوا